Behöver en hand med webbutveckling? Du är på rätt stället.

Oavsett storleken eller profilen för ditt företag, kommer vi att göra vårt bästa för att förstå din verksamhet och ge en effektiv lösning – en som kommer att skräddarsys efter dina behov. Att arbeta med AM GRAFIK AB låter dig fokusera på din kärnverksamhet , medan vi fokuserar på det vi gör bäst: att producera professionella hemsidor, mobilappar och tryckning tjänster.

Våra 3 principer

Forskning och Discovery.

Vi undersöker projektet och se till att vi är på samma sida som du. Allt klart? Bra! Vi går vidare med designen. En användargränssnitt Specialist (UIX) kommer att arbeta på basfunktionalitet samt analysera konkurrenssajter för att hjälpa dig att få en kant i den aktuella marknaden.

Design och utveckling.

Våra duktiga team av designers kommer att samla högupplösta bilder, unika typsnitt, ikoner och animationer som är specialanpassade skräddarsydda för din specifika bransch. När designfiler är godkända, är det dags att låta våra utvecklare knyta samman alla delar. All kod är original och unik. Vi hyr bara de mest begåvade individer som är ledare och innovatörer inom vår bransch

Testning

Vi testar i alla större webbläsare för hastighet och omfattning för att säkerställa att programmet kan stödja en massiv ökning av trafiken utan att kompromissa med användarupplevelsen .

Redo att diskutera Projekt?

Kontakta Oss

4 + 4 = ?

Nyhetsbrev