• Responsiv design

    Responsive design förbereder hemsidor för framtiden av modern webbdesign genom att göra dem vackra över flera enheter

Vad är Responsiv webbdesign?

En lyhörd hemsida är en enda hemsida som anpassar sig till enheten för varje unik besökare, om skrivbordet smartphone eller surfplatta . En lyhörd hemsida dynamiskt åter storlekar dess innehåll och bilder för en mängd olika skärmstorlekar i syfte att säkerställa att hemsidan är effektiv och enkel att använda på alla enheter.

Varför ska jag använda

Responsiv webbdesign?

Snabbt växande mobilanvändning

Mobil webbanvändning växer en extremt snabb takt som presenterar enorma möjligheter. En hemsida som inte är optimerad för mobil användning och prestanda står potential att lämna en enorm mängd möjligheter och affärer på bordet. Våra professionella lyhörd design ger enastående resultat från både dator och mobila användare.

Effektiva i termer av både tid och kostnad

Responsiv webbdesign kan drastiskt skära ned på utvecklingstiden och kostnaden. Snarare än att spendera tid och resurser att bygga en separat mobil hemsida i tillägg till din traditionella dators hemsidan, den responsiv design tillvägagångssätt gör att du kan optimera din verksamhet för både stationära och mobila med en enda hemsida

Högt Rank

Responsiv design är att föredra när det gäller att göra din hemsidan både mobila och sökmotorvänlig . Genom att erbjuda en enda, dynamisk version av din hemsidan till både stationära och mobila besökare, du gör det lättare för sökmotorer att förstå och tjäna ditt innehåll

Redo att diskutera projekt?

6 STEG MOT EN MODERN WEBBSIDA

Genom vårt engagemang och vår kunskap skapar vi en tydlig plan och struktur för hur ditt mål ska förverkligas. Vi har utvecklat en metod i fem olika steg – läs gärna om hur vi steg för steg förverkligar framgångsrika webbprojekt

ANALYS

Det är viktigt för oss att vara lyhörd på dina förväntningar och lära oss mer om din verksamhet för att kunna identifiera ett mål och syfte med ert webbprojekt. Med hjälp av statistikverktyg och så kallad heat maps kartlägger vi bland annat besökarnas beteendemönster och demografiska egenskaper, vilken enhet de surfar på samt klickbeteende på webbplatsen. Med denna kunskap får vi information om hur er nya lösning bör utformas och struktureras på bästa sätt för att möta era besökares behov och förväntningar.

STRATEGI

Utifrån resultatet av analysen och en kartläggning av målgruppen skapas en strategi för hur din webbsatsning ska lyckas på bästa sätt. Strategin innefattar tillvägagångssätt för hur projektets mål och syfte ska uppnås, en helt ny design och struktur samt förslag på hur innehållet bör utformas och disponeras för att uppnå bästa möjliga resultat. En komplett tidsplan skapas för genomförande och lansering där du som kund har möjlighet att följa varje steg i utvecklingen av er nya lösning.

DESIGN

Genom designen och sidans struktur gör vi ditt företag unikt. Vi skapar alltid skräddarsydda sidor – helt anpassad efter ditt företag eller organisation. Funktion, användarvänlighet och stil är våra ledord. Samtidigt är vi väldigt lyhörda på dina ord och vilken känsla du vill ska förmedlas på sidan.

UTVECKLING

Sidan kodas och implementeras i publiceringsverktyget WM3 där du som kund har möjlighet att redigera innehållet live. Därefter installeras alla de funktioner och moduler som ska finnas på hemsidan. Vi anpassar sidan mot olika webbläsare och skärmstorlekar.

REVIEW

Efter slutförandet av hela webbsida kommer vi att granska hela webbsidan. Om nåt saknas, kommer vi att lägga i it.We kommer att fortsätta att granska din webbplats för 4 veckor efter startdatum.

LANSERING

Lanseringen – dagen med stort D. Eftersom vi gillar nöjda kunder har vi alltid 100 % nöjd kund-garanti! I samband med lanseringen får du utbildning i WM3. Därefter är du alltid välkommen att höra av dig till vår support om du vill ha hjälp med din nya fräscha hemsida, webbshop eller ditt intranät

Kontakta Oss

Nyhetsbrev